HTML

Mi ez?

Hírgyűjtemény az óperencián túlról, teljesen szubjektív szempontok szerint válogatva.

Utolsó kommentek

CNN US News

Nincs megjeleníthető elem

U.S.News

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

Rövid szoknyában nem szabad repülni?

2007.09.16. 14:33 beeee

San Diego, CA - Kyla Ebbert egy orvosi vizsgálatra sietett San Diego-ból Tucson-ba, amikor a Southwest Airlines egyik alkalmazottja megkérte őt arra, hogy öltözzön át, vagy szálljon le a gépről.

A 23 éves lány, aki egyébként az iskola mellett egy Hooters-ban dolgozik, egy fehér miniszoknyát, fehér felsőt és egy rövid kardigánt viselt. A repülőtéren egy légitársasági alkalmazott sem szólt rá öltözékéért, egészen addig míg be nem szállt a gépbe. Mivel csak egy napra utazott, semmi más ruhát nem vitt magával. Végül megegyezett a steward-dal, hogy amennyire tudja lehúzza szoknyáját, így a gépen maradhat. Kért egy takarót is.
A Southwest Airlines-on nincs hivatalos öltözködési szabályzat, a lányt csupán azért akarták leszállítani, mert öltözködésével nem illeszkedett a "családi légitársaság" filozófiába. Ugyanez a légitársaság reklámozta a 70-es években úgy magát, mint "Love Airline", és öltöztette stewardesseit rendkívül rövid ruhákba.

Kyla megjelent a Today Show-ban, ahol meg is mutatta a repülőn viselt öltözéket.


Elmondta, hogy rendkívül megalázva érezte magát. Nem volt extrém az öltözködése, ugyanúgy öltözött, mint bármely vele egykorú lány. Ráadásul visszafogottan, keresztbe tett lábbal ült, ölében újsággal. A légitársaságtól bocsánatkérést vár.

A Southwest Airlines most két ingyenes oda-vissza jegyet és 10 napon át kedvezményes vásárlást ajánl a lánynak.

1 komment

Címkék: repülés california

A bejegyzés trackback címe:

https://usnews.blog.hu/api/trackback/id/tr2166907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pee 2007.09.16. 19:58:54

Ezek hulyek, ha nem perelnek. Par millat meger ;)
süti beállítások módosítása