HTML

Mi ez?

Hírgyűjtemény az óperencián túlról, teljesen szubjektív szempontok szerint válogatva.

Utolsó kommentek

CNN US News

Nincs megjeleníthető elem

U.S.News

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

Miss Teen USA és a földrajz

2007.08.29. 21:46 beeee

A Miss Teen USA szépségverseny döntőjén a South Carolina-i versenyzőnek azt a kérdést tették fel, hogy az amerikaiak ötöde miért nem tudja elhelyezni az USA-t a világtérképen.

Caitlin Upton erre a következő választ adta:
"Én személyesen úgy gondolom, hogy U.S. amerikaiak nem képesek erre, mert, öööö, néhány embernek itt az országunkban nincsenek térképei, és öö, én azt hiszem, hogy a mi, én, oktatásunk mint amolyan, öö, Dél-Afrika, és öö az Irak, mindenhol mint olyan, és én úgy gondolom, hogy nekik kellene, öööö, az oktatásunknak itt az USA-ban segítenie kellene az USA-nak, öö segítenie kellene Dél-Afrikának, segítenie kellene az Iraknak és az ázsiai országoknak hogy felépíthessük a jövőnket, nekünk."

Nem viccelek, tényleg ezt mondta.



Ezután meghívták az NBC-n a Today Show-ba, ahol elmondta, hogy az élő műsor alatt teljesen túl volt pörögve, leblokkolt, és a kérdésből is csak pár szót hallott. Különben is, ő is ember, ő is hibázhat.

A műsorvezetők felajánlották neki, hogy akkor most válaszolja meg újra a kérdést. Megtette, erős koncentráció közepette ezt sikerült elmondania:
"Személyesen a barátaim és én - mi pontosan tudjuk, hogy az Egyesült Államok hol van a térképen. Nem ismerek senkit, aki nem tudja. Ha a statisztikák helyesek, úgy gondolom nagyobb hangsúlyt kellene fektetni a földrajza az oktatásunkban, hogy az emberek megtanulják jobban értelmezi a térképeket."

Erre megkapta a nagy tapsot, dícséretet, ügyes kislány, megy ez neked. A műsorvezetők pedig elmondták, hogy bizony velük is megesik, hogy bakiznak, ez az élő adás velejárója.
Caitlin-nek pedig gratuláltak, amiért 18 évesen ilyen erős személy, hogy tud nevetni saját magán.

Mindez itt nézhető:



Caitlin még elmondta, hogy most középiskola után egy kis szünetet tart a tanulásban, és modellkedik. Később be szeretne majd iratkozni az Appalachian State University-n grafikus tervezői szakra. Ezután a Los Angeles-i International Academy of Design Technology iskolában szeretne tanulni, hogy aztán filmekbe és TV műsoroknak készíthessen speciális effekteket.

Végülis amíg nem szövegkönyveket ír, és nem élő műsorokat vezet...

Szólj hozzá!

Címkék: video south carolina

A bejegyzés trackback címe:

https://usnews.blog.hu/api/trackback/id/tr25152470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása