HTML

Mi ez?

Hírgyűjtemény az óperencián túlról, teljesen szubjektív szempontok szerint válogatva.

Utolsó kommentek

CNN US News

Nincs megjeleníthető elem

U.S.News

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

Vegyes / aug.21.

2007.08.21. 11:44 beeee

Saranac Lake városban (New York állam) hétfő reggel -1 fokot mértek. Bár a város már majdnem Kanada, ez azért elég hidegnek számít így augusztus végén.

Montana, Idaho és California államokban hatalmas erdőtüzek pusztítanak. Idaho egyes részein a tűzoltók már feladták, és az esőre várnak. A jelenlegi meleg, száraz idő elősegíti a tűz terjedését. Montana államban több, mint 300 házat kellett evakuálni, két házat elpusztított a tűz.

New York állam almatermelői bolgodok és elégedettek. Ez a 3. év, hogy tökéletes az időjárás, gyönyörű a termés. Egyetlen problémájuk az, hogy a bevándorlási törvény szigorításával lassan nem lesz ki leszedje az almákat, ugyanis a mezőgazdasági munkások nagy részét illegális bevándorlók teszik ki. Helyi, amerikai lakosok között pedig nem találnak munkaerőt almaszedésre.
Lehet, hogy utakat kellene lezárniuk traktorokkal, az rögtön megoldaná a problémát...

A Princeton Review szerint, akik az egyetemek, főiskolák különböző szempontok szerinti osztályzásával (is) foglalkoznak, a West Virginia University az első számú party-iskola. Második lett a University of Mississippi, majd következik a UT-Austin, University of Florida és University of Georgia. Gratula nekik, így tovább!!

Időközben partot ért a Dean Hurrikán a mexikói Yucatan-félszigeten. Mivel valóban kicsit délnek fordult, így már úgy tűnik, nem veszélezteti Houston-t, a NASA irányítóközpontját. Szabad az út tehát az Endeavour-nak a leszállásra!

Szólj hozzá!

Címkék: new york egyetem california mezőgazdaság űrsikló vegyes hurrikán montana idaho

A bejegyzés trackback címe:

https://usnews.blog.hu/api/trackback/id/tr99145016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása