HTML

Mi ez?

Hírgyűjtemény az óperencián túlról, teljesen szubjektív szempontok szerint válogatva.

Utolsó kommentek

CNN US News

Nincs megjeleníthető elem

U.S.News

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

CMA Awards 2007

2007.08.30. 22:32 beeee

Ma reggel közzétették a CMA Awards 2007 jelöltjeit.

Idén újra a jelöltek között van Carrie Underwood, méghozzá 4 kategóriában: Female Vocalist of the Year, valamint "Before He Cheats" című számával a Single of the Year, Song of the Year és Music Video of the Year kategóriákban.

Carrie, aki 1983-ban az Oklahoma állambeli Checotah városkában született, az American Idol 2005-ös szezonjában tűnt fel, amit simán meg is nyert. Még a rendkívül kritikus Simon Cowell is folyton dícsérte. A 2005-ben kiadott "Some Hearts" című debütáló albumának köszönhetően tavaly nyert egy kategóriában az American Music Awards-on, 8 kategóriában a Billboard Music Awards-on, két kategóriában a Grammy Awards-on, és két kategóriában a CMA Awards-on. Azóta az albummal már többszörös platina fokozatot ért el. Következő albuma idén október 23-án fog megjelenni, amiről az első kislemez, a "So Small" már júliusban megjelent.

A CMA Awards többi kategóriáját és a jelöléseket itt lehet megnézni.
A díjátadó gála november 7-én lesz, az ABC csatorna fogja közvetíteni.

Szólj hozzá!

Címkék: zene oklahoma

A bejegyzés trackback címe:

https://usnews.blog.hu/api/trackback/id/tr31153362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása