HTML

Mi ez?

Hírgyűjtemény az óperencián túlról, teljesen szubjektív szempontok szerint válogatva.

Utolsó kommentek

CNN US News

Nincs megjeleníthető elem

U.S.News

Nincs megjeleníthető elem

Címkék

Vegyes / aug.26.

2007.08.26. 14:30 beeee

Des Moines, Iowa - a szombati Powerball lottóhúzáson egy indiana-i lottózó eltalálta mind az 5 számot, plusz a Powerball számot is. Így megnyerte a 314 millió Dollár értékű Jackpot-ot. Az összeg azért volt ilyen nagy, mert már június óta nem volt nyertes. A Jackpot összeg így jövő hétre újra az alap összegről indul, ami 15 millió Dollár.

Burlington, Vermont - a University of Vermont új diákközpontjában nem csak férfi és női mosdók vannak. Építettek semleges mosdókat is átműtött és bizonyos fizikailag akadályozott ember számára. Semleges szálláshelyek is rendelkezésre állnak az átműtött diákok számára. A döntést azzal magyarázták, hogy az átműtött személyek a férfi vagy női mosdókban nincsenek biztonságban. Ezen kívül az iskola vezetésének az álláspontja, hogy boldogok, ha tudnak tenni bármit, amitől a közösség egy része jobban, biztonságosabban érzi magát.

New Haven, Connecticut - egy német testvérpár lisztet szórt a helyi IKEA parkolójában. Ezzel akarták jelölni az útvonalat egy futóklub tagjai számára. Néhány helyi járókelő csak azt látta, hogy valaki fehér port szór, és értesítette a rendőrséget. Az IKEA-t evakuálták. A testvérpár meglepetten magyarázta a rendőröknek, hogy ez csak liszt, és már New York-tól California-ig rengeteg városban ezzel jelölték a futók útvonalát. Mivel a fehér por bármi lehetett volna, ők lehettek volna akár terroristák is, eljárás indul ellenük. Szeptember 14-én lesz a bírósági meghallgatásuk.

Középnyugat - több százezer ember maradt áram nélkül, miután a középnyugati államokon hatalmas viharok vágtak keresztül. Minnesota-tól Ohio-ig erős szél, eső, áradások és több helyen tornádók felelősek a 18 halálos áldozatért, és a még nem felbecsült anyagi kárért.
Részletesen itt, a CNN oldalán.

Szólj hozzá!

Címkék: egyetem iowa vegyes vermont connecticut

A bejegyzés trackback címe:

https://usnews.blog.hu/api/trackback/id/tr29149391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása